Friss Hírek
  1. Hatodik hely az U19 OIB Döntőn
  2. OMB döntő Szombathelyen
  3. Manó bajnokság Balatonfüreden
  4. Egy győzelem és egy vereség a fiú OSB-ben
  5. Nem sikerült a döntőbe jutás a junioroknak

Fotók

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
U11-es csapatunk Balatonfüreden lépett pályára az OSZB utolsó tornáján. Antal Mónika csapata négy mérkőzést játszott a Röpisuli SE A, a Röpisuli SE B, az SZBRA Kék, és az SZBRA Sárga ellen.
Sümeg-Dabronc U11: Bódis Tamara, Illés Jázmin, Arany Virág, Feckel Larina, Rózsa Jázmin, Markó Melánia, Oláh Krisztián, edző: Antal Mónika
Leány U13-as csapataink a 2.,  illetve a 8. helyen állnak az Országos Mini Bajnokság II.o. ranglistáján két tornával az alapszakasz vége előtt. Csapataink május 8-án lépnek legközelebb pályára, cél a döntőbe kerülés, amelyen az a nyolc csapat vehet részt, amelyek az alapszakasz végén az első nyolc helyen végeznek a ranglistán. Hajrá Lányok! Hajrá Sümeg-Dabronc!
https://www.dabroncvolley.hu/ezusterem-veszpremben/
U15-ös lány csapatunk Szabó Tamás vezetésével három mérkőzésből kettőt nyert az akjkai OGYB tornán. Az első mérkőzésükön vereséget szenvedtek a Nyugat-Balaton RSE ellen, a következő két összecsapásukon azonban győzedelmeskedtek a KSE 1 és a BVSC Zugló B ellen.

Nyugat-Balatoni RSE – Sümeg-Dabronc 3:0 (21,12,22)

Sümeg-Dabronc – KSE 1 3:1 (7,-18,21,21)

BVSV Zugló B – Sümeg-Dabronc 1:3 (-24,6,18,18)

A csapat tagjai: Ányos Leila, Remete Réka Veronika, Bernáth Réka, Kenyeres Jázmin, Cseh Mercédesz, Kiss Blanka, Czotter Angelika, Rácz Cintia Judit, edző: Szabó Tamás
Többi betöltése