Tisztelt Szülők, Sportolóink, Munkatársaink!

A Kormány 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelete az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humán járvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről és a tegnapi napon a Korm. rendeletben foglalt intézkedések kibővítéséhez igazodva a Dabronc Marcal-völgye Egyesület az alábbi intézkedéseket hozza:

1. Az utánpótlás edzéseket és versenyeket határozatlan ideig szünetelteti.

2. Azon utánpótlás sportolók, akik a Sümegi Röplabda Egyesület felnőtt edzéseit kívánják látogatni, azok CSAK szülői engedéllyel és hozzájárulással tehetik, valamint ebben az esetben Egyesületünk semmilyen felelősséget nem tud vállalni az esetleges kialakult eü-i helyzetre.

3. A sportági szakszövetségek által meghozott döntéseknek megfelelően a sportágakban a bajnokságokban való részvételt vagy szünetelteti vagy zárt kapus lebonyolítással kerülnek megrendezésre A jövőben is MAGYARORSZÁG KORMÁNYA és az OPERATÍV TÖRZS döntései alapján meghatározott intézkedések az irányadóak, melyekkel kapcsolatos, egyesületünket érintő intézkedésekről honlapunkon és közösségi oldalukon folyamatos tájékoztatást nyújtunk! Tisztelettel kérünk mindenkit, a fertőzés további terjedésének megakadályozása és az egészség védelme érdekében tartsa be a meghatározott ajánlásokat és korlátozásokat! A megértéseteket köszönjük és jó egészséget kívánunk mindenkinek! Vigyázzunk Egymásra!

Dabronc Marcal-völgye Egyesület
Simon Lajos, elnök

Facebook Hozzászólások