A mai napon az országos férfi ifjúsági röplabda bajnokság elődöntőjének 1. fordulójának Sümeg adott otthont. A hazai pálya előnyét maximálisan kihasználták fiaink.

Az első két mérkőzésen Kaposi tanítványai könnyedén nyertek és így mindenkinek játék lehetőséget tudott biztosítani. A folyamatos cserélgetések célja egyrészt a fiatalabb játékosok rutin szerzése és a tapasztaltabbak pihentetése a Kaposvár elleni meccsre.

Ez a számítás bejött és remek mérkőzést láthattak a szurkolók! Látványos, közönség szórakoztató, színvonalas csatát magabiztosan nyerték meg Óhidi Rolandék!

Kaposi Tamás, edző: ??
Több éves munkánk gyümölcse az, hogy itt vagyunk, itt tartunk. A fiúk évről-évre folyamatosan fejlődnek, erősödnek és szemünk előtt válnak a magyar NBI meghatározó játékosaivá. Szívvel-lélekkel küzdöttek a srácok, le a kalappal előttük! Sokan nem is tudják, hogy rengeteg munka áll a siker mögött, nap mint nap időt és energiát nem spórolva céltudatosan edzenek és mindezt tanulás mellett. Ez példaértékű a fiatalok számára!

SüDa – Széchenyi Győr: 3:0 (16,10,19)
SüDa – MAFC BME 3:0 (13,18,12)
SüDa – Röak Kaposvár FINO 3:0 (25,19,18)

Csapat:
Óhidi Roland, Péter Benedek, Ludovics Ábel, Szabó Bálint, Matyiák Árpád, Miklósi-Sikes Zétény, Fekete Szabolcs, Tóth Kristóf, Varga Gergő, Kiss Attila, Kisházi Valentin, Óhidi Richárd, Kaposi Tamás edző

A megosztásokat köszönjük!
Hajrá Sümeg-Dabronc!

Facebook Hozzászólások