Bejutott az Országos Döntőbe U15-ös csapatunk!

A 2. fordulóban is sikeresen térhettek haza a gyerekek, hiszen a Székesfehérvár és a Szeged ellen ismét sikerült nyerni, csak úgy mint az első fordulóban. A Kecskemét csapata ellen a kisebbek is szerepet kaptak, de őket most sem sikerült megvernünk. A lényeg, hogy a Sümeg-Dabronc U15-ös csapata ismét bekerült a legjobb 6 közé! Az országos döntőt május 17-19 között rendezik majd Kecskeméten.

Az elődöntő második tornája előtt betegség és sérülés hullám ment át a csapaton. A csapatkapitányunk – Óhidi Ricsi-,a liberónk – Varga Gergő – vírussal küzdött, míg a centerünk Kuti Benjámin sérüléssel játszott.

A fiúkkal az egyesületünk támogatásának köszönhetően, a torna előtt leutazhattunk Szegedre, ahol a vendégszerető házigazda csapatával edzőmérkőzést játszottunk és így hangolódtunk.

Büszke vagyok a srácokra, hisz a nehézségéket leküzdötték és megérdemelten jutottak tovább. Köszönöm a kitartó munkát, a támogatást.
Szeretném kiemelni a feladónk – Tóth Kristóf – és a centerünk – Kaiser Márk- játékát.

Csapat névsor:
Kuti Benjámin, Kaiser Márk, Óhidi Richárd, Sebestyén Márton, Tóth Kristóf, Kalla Robin, Tóth Bálint, Varga Gergő, Németh Áron, Cserép Tamás, Kósa Barnabás ( a képről hiányzik Vecsei Bálint)
Edzők: Kaposi-Pető Tamara, Kaposi Tamás

Facebook Hozzászólások